Gode råd om vejhjælp

(vej)Hjælpen er nær, selvom afstanden er stor

Falck
Autohjælp

FDM
Autohjælp

SOS Dansk
Autohjælp

Pris pr år: DKK 708,00/1.068,00* DKK 640,00 DKK 588,00
Dækning: Danmark/Europa Europa Danmark
Bugsering: Ja Ikke i DK Ja
Vejservice: Ja Ja Ja
Erstatningsbil Nej Kan tilkøbes Kan tilkøbes
Selvrisiko: Nej Ja, DKK 100,00 Nej
Bestil Autohjælp FALCK Falck Autohjælp er et af de bedste valg på markedet FDMFDM tilbyder en god løsning for medlemmer DAHSOS Dansk Autohjælp har de bedste priser på en standard løsning

Hvor meget stoler du på din bil?

At køre rundt på de danske landeveje uden vejhjælp kan være en bekostelig affære, for ikke at tale om langsommelig. De danske udbydere af vejhjælp har en naturlig tendens til at prioritere deres loyale vejhjælp abonnenter. Og sådan bør det også være. Men det betyder ligeledes at de uheldige få, som ikke har tegnet abonnement, risikerer at vente i timevis på at få hjælp – og betale gennem næsen for at blive slæbt på værksted.

Kan du selv skifte dæk?

De fleste mænd vil med stolthed svare ‘ja’ på dette spørgsmål, mens konerne i langt de fleste tilfælde må bøje hovedet og ønske at de havde et telefonnummer der kunne skaffe hurtig adgang til muskler og knowhow.

Når du tegner et vejhjælp abonnement, kan du vælge om du vil tegne det på en nummerplade (bilen) eller på personen, som kører bilen. Altså, hvis I har flere biler og det kun er konen eller børnene som har brug for assistance, kan I nøjes med at tegne et abonnement til denne person, og altså ikke nødvendigvis forsikrer begge biler.

For at læse mere om denne mulighed for vejhjælp, besøg de førende selskaber på markedet:

FALCK og FDM

Falck Autohjælp FDM Autohjælp SOS Dansk Autohjælp
Falck Autohjælp
DKK 708,00 /år
FDM Autohjælp
DKK 640,00 /år
SOS Dansk Autohjælp
DKK 588,00 /år