Find den bedste løsning på vejhjælp i Europa

Som man kan udlede fra nedenstående tabel, tilbyder alle de største udbydere vejhjælp i Europa. Så hvad skal man være opmærksom på, inden man begiver sig udenfor DKs grænser?

Falck Vejhjælp
DKK 1.068,00 /år
FDM Vejhjælp
DKK 640,00/år inkl medlemskab
Dansk Autohjælp
DKK 948,00 /år

Hvad er vigtigt for dig?

Det er meget forskelligt fra person til person, hvilke parametre der er vigtigst når man forlader DKs trygge rammer og begiver sig på biltur rundt i Europa: Starthjælp, videretransport, en lånebil?, Én ting er sikkert, der skal international vejhjælp til.

Vi har spurgt en række bilister om, hvad de undersøgte før de drejede nøglen og kørte sydpå og her er deres svar:

* “Selvom min bil kun er 3 år gammel, vil jeg stadigvæk være sikker på, at jeg kan komme videre (og endnu bedre, hjem igen) når jeg kører Europa tyndt. For mig er Dækning det eneste vigtige.” Lars P, 37.

* “Jeg går ud fra at min udbyder inkluderer vejhjælp i Europa. Jeg gider bare ikke vente mere end max en time hvis jeg punkterer.” Kirsten, 54

* “Jeg kører til Norge hver sommer med børnene og fordi sikkerhed er vigtigst for mig, er det nødvendigt at have et telefonnummer med, som virker dag og nat hvis jeg får brug for vejhjælpassistance – selvom jeg holder midt i ødemarken.” Jakob, 32

Læs mere om europæisk vejhjælp og dækning på FALCKs og FDMs hjemmeside

Falck Autohjælp FDM Autohjælp SOS Dansk Autohjælp
Falck Autohjælp
DKK 1.068,00 /år
FDM Autohjælp
DKK 640,00 /år
SOS Dansk Autohjælp
DKK 948,00 /år