Før du køber vejhjælp..

Der er mange overvejelser at gøre sig, før man binder sig til et abonnement hos en udbyder af vejhjælp. En af de første ting man skal gøre sig klart er, om man er basis- eller pluskunde. Abonnementerne varierer i pris og serviceniveau og mange vælger at betale ekstra for den 45 minutters tidsgaranti der følger med et plusabonnement.

FDM eller Dansk Campingunion

Vidste du, at du ofte kan spare penge ved at købe et vejhjælpsabonnement gennem en bilforhandler, et forsikringsselskab eller gennem et allerede eksisterende medlemskab af FDM eller Dansk Campingunion.

Kasko

Hvis du har kaskoforsikring på din bil, er der ikke nogen grund til at betale ekstra for europæisk vejhjælp, du er nemlig automatisk dækket af SOS International. I dette tilfælde er et basisabonnement mere end rigeligt.

Hvis uheldet er ude er det for sent at ringe og melde sig ind i et vejhjælpsfirma. Bordet fanger som man siger. Det kan derfor let koste flere tusind kroner at få transporteret din bil de få kilometer til værkstedet. Som kunde i et vejhjælpsfirma må man sige at det er fair. Det er jo trods alt de kunder med færrest uheld som betaler gildet for de andre. Autohjælp priser i Danmark er i forvejen helt i bund og man må sige at de er yderst favorable for kunderne. For omkring 600 kroner om året kan du nemlig køre galt så meget du vil.

Falck Vejhjælp FDM Vejhjælp SOS Dansk Autohjælp
Falck Vejhjælp
DKK 708,00 /år
FDM Vejhjælp
DKK 640,00 /år
SOS Dansk Autohjælp
DKK 588,00 /år