Billig autohjælp der er til at betale

Er billigst bedst?

Falck Autohjælp FDM Autohjælp SOS Dansk Autohjælp
Falck Autohjælp
DKK 708,00 /år
FDM Autohjælp
DKK 640,00 /år
SOS Dansk Autohjælp
DKK 588,00 /år

Autohjælp branchen er kendt for at være svær at gennemskue. Oftest har kunden meget svært ved at vurdere hvilket firma han eller hun skal vælge, da man i sagens natur sjældent oplever uheld. Og har man en gammel bil der ofte brænder sammen eller ikke kan starte, skifter de fleste folk den hurtigt ud igen. Derfor oplever den enkelte kunde måske slet ikke at have behov for sit autohjælp firma i de mange første år. Dette betyder igen at det er svært at vurdere kvaliteten.

Hvad er vigtigt?

Mange vil umiddelbart gå efter en lav årlig pris. Men pris og kvalitet hænger jo sammen. Vil man have hurtig vejhjælp assistance når uheldet er ude kan det derfor godt koste lidt ekstra. Som udgangspunkt ligger autohjælp priser på omkring 500 til 1.000 kroner om året alt afhængigt af, om man ønsker dækning i Europa mv.

Værksted

Man skal gøre sig klart at når ens bil brænder sammen eller er involveret i et uheld, så skal den på værksted. Nogle firmaer har deres egne værksteder eller samarbejder med værksteder, mens andre kører din bil derhen hvor du ønsker. Igen specielle krav koster typisk ekstra. Har du en ulykke i Jylland men vil have din bil på værksted i København skal du naturligvis betale for dette, så det er ikke ligegyldigt, hvor du får vejhjælp fra.

Falck
Autohjælp

FDM
Autohjælp

SOS Dansk
Autohjælp

Pris pr år: DKK 708,00 DKK 640,00 DKK 588,00
Bestil Autohjælp FALCKFalck Vejhjælp er et godt og sikkert valg FDMFDM Vejhjælp er billigt, hvis du er medlem i forvejen DAHSOS Dansk Autohjælp et det billigste valg