Ren besked om Autohjælp

Hvad skal autohjælp koste?

Falck
Autohjælp

FDM
Autohjælp

SOS Dansk
Autohjælp

Pris pr år: DKK 708,00/1.068,00* DKK 640,00 DKK 588,00
Dækning: Danmark/Europa Europa Danmark
Bugsering: Ja Ikke i DK Ja
Vejservice: Ja Ja Ja
Erstatningsbil Nej Kan tilkøbes Kan tilkøbes
Selvrisiko: Nej Ja, DKK 100,00 Nej
Bestil Autohjælp FALCK Falck Autohjælp er et af de bedste valg på markedet FDMFDM tilbyder en god løsning for medlemmer DAHSOS Dansk Autohjælp har de bedste priser på en standard løsning

Almindelig vejhjælp uden abonnement er dyrt:

Eksempel: 1200 kroner for at køre ud af garagen. Dette dækker den første time, derefter er det 500 kroner pr. påbegyndt kvarter.

Vejhjælp med abonnement:

FALCK Vejhjælp: DKK 708,00 /år (kun i DK)
SOS Dansk Autohjælp: DKK 588,00 /år
FDM Vejhjælp: DKK 640,00 /år (inklusiv medlemskab)

Ved SOS Dansk Autohjælp har man derudover mulighed for at få billigere vejhjælp, hvis man er medlem hos FDM, eller har forsikring ved Topdanmark, GF etc.

Hvad er dine rettigheder?

Når et firma går i betalingsstandsning, betyder det, at du ikke kan få et forudbetalt beløb tilbagebetalt – dvs det beløb du har indbetalt til abonnementet.

Hvis firmaet går konkurs, betyder det, at du ikke længere kan rette et krav mod sælgeren, men må anmelde kravet i konkursboet. Det gælder både for ophævelse af køb og ved forudbetalte ydelser som abonnementer.

Biluheld uden autohjælp koster dyrt

Hvis uheldet er ude er det for sent at ringe og melde sig ind i et autohjælp firma. Bordet fanger som man siger. Det kan derfor let koste flere tusind kroner at få transporteret din bil de få kilometer til værkstedet. Som kunde i et vejhjælp firma må man sige at det er fair. Det er jo trods alt de kunder med færrest uheld som betaler gildet for de andre. Autohjælp priser i Danmark er i forvejen helt i bund og man må sige at det er yderst favorabelt for kunderne. For omkring 600 kroner kan du nemlig køre galt så meget du vil. Det er faktisk vanvittigt billigt og vi vil nok snart se at disse priser stiger.

Dækning i hele Europa

Mange ved slet ikke at deres abonnement kan udvides til at dække autohjælp i Europa for ganske få penge. På den måde bliver bilferien pludselig et muligt alternativ til at flyve især hvis man har en ældre bil som nemt kan brænde sammen.

780 autohjælp firmaer i KRAK

Det er ikke så underligt at priserne på autohjælp er helt i bund. Hvis man søger på KRAK findes der nemlig 780 firmaer som tilbyder en eller anden form for autohjælp. Vi har ikke nærlæst alle firmaernes specifikke services, men det kan da undre, at alle disse firmaer kan få det til at løbe rundt når langt de fleste udbyder abonnementer til under 600 kroner om året.

Slås om markedsandele

Man må kraftigt gå ud fra at der er ved at blive luget godt ud i disse vejhjælp firmaer og at nogle af dem vil fusionere. Indtil da må man sige at det kommer kunderne til gode, da priser vitterlig ikke er til at tjene penge på. Især ikke når vi tænker på at Danmark i gennemsnit har Vesteuropas ældste bilpark.

Autohjælpbranchen er presset

Der har i de seneste år udspillet sig en hård kamp om kunderne indenfor autohjælp. Der har således være tale om meget billige abonnementer for kunderne kombineret med aggressive reklamekampagner. Og så kom finanskrisen. Der findes stort set ikke et firma i Danmark som ikke er påvirket, men vejhjælp branchen mærkede det omgående.

Læs mere om vejhjælp

Falck Autohjælp FDM Autohjælp SOS Dansk Autohjælp
Falck Autohjælp
DKK 708,00 /år
FDM Autohjælp
DKK 640,00 /år
SOS Dansk Autohjælp
DKK 588,00 /år