Vigtig information om autohjælp i Europa

Vigtig information om autohjælp og vejhjælp i Europa

Falck Vejhjælp
DKK 1.068,00 /år
FDM Vejhjælp
DKK 640,00/år inkl medlemskab
Dansk Autohjælp
DKK 948,00 /år

Friheden er at køre selv i udlandet

At rejse er at leve og at nyde selve rejsen fremfor udelukkende destinationen, ligger dybt i menneskets bevidsthed. Hvis I overvejer at køre selv indenfor Europas grænser, fremfor at lede efter billige afbudsrejser, er her en kort guide til hvad I skal være opmærksomme på med hensyn til autohjælp i europa

Mange fravælger eget køretøj til ferien på grund af usikkerhed med driften. Hvad der sker hvis man får motorstop midt på den tyske Autobahn? Hvornår og hvordan når autohjælpen frem?

Sandheden er den, at ofte kan du trygt begive dig ud på de europæiske landeveje med god samvittighed, hvis blot du har taget dine forholdsregler hjemmefra.

Falck er blot én af mange autohjælp virksomheder som har specialiseret sig i, at danskerne gerne vil have den frihed der følger med, at køre selv.
For DKK 1.068,00 /år, kan du køre ligeså meget du vil indenfor DKs og Europas grænser og stadigvæk være garanteret selvsamme service som finder sted hjemme på villavejen:

  • *Bugsering
  • *Hjælp på stedet
  • *Udbringning af benzin/diesel
  • *Videretransport
  • *Minutgaranti

Derudover kan du købe en autohjælp europa tillægspakke, som inkluderer personhjælp, videretransport ved sygdom og erstatningsbil med tilskud. Læs mere på falck.dk

Husk

Har du haft udgifter i forbindelse med færdselsuheld eller driftstop i udlandet og har en gældende kaskoforsikring? Udgifter omfattet af det Røde Kort refunderes af SOS.

Hvis det er første gang du hører om et Rødt Kort og SOS, kan det godt svare sig at bruge 2 minutter på nedenstående:

Når din bil er kaskoforsikret gennem et dansk forsikringsselskab, kan du ved uheld eller motorstop – med eller uden gyldigt autohjælpsabonnement – få hjælp i hele Europa.

Inden du begiver dig ud på en biltur ud over landets grænser, er det en god idé at få fat i et såkaldt Rødt Kort, som ustedes af dit forsikringsselskab. Givet at du har en gyldig kaskoforsikring.

Det Røde Kort er integreret i din kaskoforsikring og dækker ydelser såsom vejhjælp, bugsering, assistance, hjemtransport af din bil, kontantlån til reparationer på lokale værksteder. Hvis det ikke er nok, dækker kortet også leje af en erstatningsbil i op til 21 dage, hvis din egen kræver et længere værkstedsophold i udlandet.

Som nævnt, er det SOS International der administrerer servicen og også deres Internationale Alarmcentral du skal ringe til, hvis du har mistet det Røde Kort eller ikke har nået at få fat i et. Hvis du har spørgsmål om autohjælp i udlandet, kan det godt betale sig at ringe til dit forsikringsselskab eller direkte til SOS International.

Print det Røde Kort her

Falck Autohjælp FDM Autohjælp SOS Dansk Autohjælp
Falck Autohjælp
DKK 1.068,00 /år
FDM Autohjælp
DKK 640,00 /år
SOS Dansk Autohjælp
DKK 948,00 /år